Přednáška – Jak zvládnout Beskydskou sedmičku

Zveme vás na přednášku jednoho z nejlepších českých horských ultra běžců Zdeňka Hrušky na téma „Jak zvládnout Beskydskou sedmičku.“

Obsah článku:

Zdeněk Hruška – vítěz B7 2020

Zdeněk má na svém kontě nejen vítězství a další medailová umístění na legendární Beskydské sedmičce, ale dokázal zvítězit i na závodech, jako je Pražská stovka, Jesenická stovka nebo Nízkotatranská stíhačka. Mimo to má Zdenda za sebou legendární UTMB, L’Echappée Belle (4. místo) nebo 250 km dlouhý Eiger UltraTrail. Má tedy zkušeností na rozdávání.

Zdeněk Hruška – vítěz B7 2020

Pro koho je tato přednáška?

Tato přednáška není určena pouze pro běžce, ale je pro všechny, kdo se chystají úspěšně absolvovat tento těžký závod. Na své si zde přijdou jak ti, co jdou B7 poprvé, tak ti, kdo už tento závod absolvovali a chtějí si zlepšit čas.

Obsah přednášky:

  • Podrobný rozbor trasy – kopec po kopci probere Zdeněk celou trasu a připraví vás na její záludnosti.
  • Potřebné vybavení – dozvíte se vše o vybavení, které vám ulehčí absolvování B7. Probereme boty, oblečení, hole, batohy i jídlo.
  • Trénink – Beskydská sedmička sice startuje už za měsíc, ale ještě není nic ztraceno. Zdenda vám představí své tréninkové tipy, které sám aplikuje do svého tréninku poslední měsíc před závodem.
  • Stravování při B7 – s tréninkem je spojené i jídlo respektive získávání energie pro tento dlouhý závod. Své závodní jídlo je potřeba mít předem vyzkoušené a rozhodně se vyplatí na B7 připravovat i žaludek.
  • Beseda s dotazy účastníků – na konci přednášky proběhne beseda se Zdeňkem Hruškou a zástupci Edgar Power. Rádi zde zodpovíme vaše dotazy týkající se B7, tréniku či stravování.

Základní informace

Datum a čas přednášky:
1. srpna 2024 v 17:30 hodin.

Místo:

Přednáška proběhne v budově hotelu Veronika, kde je také naše centrála Edgar Power.

Konferenční sál – Hotel Veronika (1. patro) – odkaz na Mapy.cz.
Mírové náměstí 519/3d
703 00 Ostrava – Vítkovice

Vstupné:
Zdarma (kapacita 60 míst)

Dárky pro účastníky

Každý účastník od nás dostane:

Přihlášky na přednášku

Náš konferenční sál má kapacitu 60 míst. Pro rezervaci svého místo použijte prosím formulář na konci této stránky nebo nám pošlete email na camp@edgarpower.cz – stačí napsat jméno a počet účastníků.